”OM OSS

Vi som driver k-vagnen heter Fredrik Due och Jörgen Olsson.

Tillsammans så har vi över 70 års erfarenhet inom tillverkning av vagnar och andra maskiner till grönytesektorn. Med våra många duktiga medarbetare arbetar vi för att ligga i framkant när det gäller hög kvalitet och en svensktillverkad produkt.

Behov skapar lösningar, det var så det började år 1986

Historia

K-vagnen startades av anders Due 1986. Det var då som den första transportvagnen såg dagens ljus. 2004 köpte Jörgen och Fredrik företaget och har sedan dess tillverkat över 10000 vagnar och andra maskiner till grönytesektorn.

Företaget har haft en positiv utveckling sedan starten och utvecklats i takt med marknadens behov. med utgångspunkt från Karlshamn, där vi har kontor och tillverkning, har vi en rikstäckande närvaro med ett närverk av återförsäljare.

Höjdpunkter

K-vagnen har redan från start förknippats med hög kvalitet och fortsatt under väldigt många år, vilket vi är stolta över. Vi har ett brett standardsortiment som hela tiden blir bredare.

Sikta mot mål

Genom att hitta lösningar genom behov är vi ett innovativt företag. under åren har vi utvecklat maskiner som tillfört mervärden till våra kunder.

Jörgen Olsson
VD | Ägare

Fredrik Due
VD | Ägare

Vår verkstad tillverkar alla våra maskiner.

Produktionen sker i en miljö där beslutsvägarna är korta och kunskapen är hög. vi har en ändamålsenlig maskinpark och erfaren personal som utför alla moment, bland annat svetsning, bockning, svarvning, fräsning, lackering och montering. Vi samarbetar också med lokala tillverkare.

Genom att ansvara för hela produktionskedjan, från balk till färdig vagn, garanterar vi en svensktillverkad vagn av högsta kvalitet som är optimerad för våra kunders verksamheter.