Fossilfri batteridriven ogräsbekämpning
med kapacitet för en hel arbetsdag

K-Heat Compact 9/80 PRO EL

Populära Svensktillverkade K-Heat som är ledande inom ogräsbekämpning sedan 2014, har nu kommit med en ny miljövänlig modell.
Den har samma teknik som övriga Compact PRO-modeller. Den har 80 bars högtryckstvätt till tvättning och sanering m.m. Maskinen har samma ogräsbekämpningstryck som Compact modellerna, 0,1 bar samt 98 grader vid lansen.
K-Heat 9/80 PRO drivs med en mycket tyst 230V elmotor med 240V gelbatteripack. Pumpen kan matas från vanligt vattenutkast om man inte vill använda vattentanken. Maskinen är robust tillverkad med stålram, huvar i rostfritt stål och folierad i läckert ljusgrön färg. Den kan användas ihop med våra övriga släpvagnsalternativ och vattentankar på antingen 300, 450, 600 eller 1000 liter. Som standard levereras tre ogräsmunstycken och ett högtrycksmunstycke
Maskinen är perfekt till att behandla mindre områden och platser som är svåra att komma åt, som till exempel takterrasser, då den kan tas med upp i en hiss och är lätt att lasta på en pickup, m.m.


• Fossilfri batteridriven ogräsbekämpning.
• Kapacitet för en arbetsdag.
• Montering på släp, lastbil, m.m.
• Kan kundanpassas enligt önskemål till elbilar.

[row] [col span=”6″ span__sm=”12″] [ux_gallery ids=”2663,2662,2661″ type=”slider-full”] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″]
    [/col] [/row]