Om oss

Vi som driver k-vagnen heter Jörgen Ohlsson och Fredrik Due. Vi har tillsammans över 60 års erfarenhet av tillverkning av vagnar och andra maskiner till grönytesektorn. Vi har även många duktiga medarbetare som arbetar för att vi ska ligga i framkant när det gäller hög kvalitet och en svensktillverkad produkt.

Behov skapar lösningar, det var så det började år 1986. Då såg den första vagnen dagens ljus och sedan har det bara rullat på med vagnar, gravlådor, lövsugar, frontlastarcontainers, specialvagnar, lastväxlare m.m.
I vår verkstad i Karlshamn tillverkas allt vi erbjuder våra kunder; vi svetsar, bockar plåt, svarvar, fräser, lackerar, monterar m.m.

Vagnarna finns från nyttolast 500 kg upp till 11 000 kg både i utförande som trevägstipp eller som högtippande.Vi tillverkar även specialvagnar efter kundens egna önskemål.

Vi tillverkar allt i egen verkstad i Karlshamn. För närvarande är vi åtta anställda. K-vagnen har tillverkat vagnar och övrig utrustning i mer än 25 år till kommuner, kyrkogårdsförvaltningar, bostadsbolag, golfbanor och entreprenörer m.fl. Mer än 4000 K-vagnar har tillverkats.