ATV / K-OFFROAD

Trevägstippande superklättrande boggievagn får tuffa tag. För att öka klättringsförmågan är boggierna i balkarna asymmetriska i längsled. Marknadens enda ATV Boggievagn med trevägstipp som standard!

K-OFFROAD är en helt nykonstruerad boggievagn, framtagen till i första hand ATV-fordon men passar även utmärkt till minitraktorer m.m. Levereras med 12 V elhydraulisk tippning med 75 AH batteri och fjärrkontrollstippning som standard. Eller med vanlig tippslang för taktorkoppling.

K-OFFROAD är byggd på en kraftig fyrkantsram med ställbar dragstång i längsled, med två olika draghöjdsjusteringar. Chassi och lämmar är varmgalvaniserade. 300 mm fällbara och lästagbara lämmar. K-OFFROAD har ett stort tillvalsprogram.

Alla lämsatser och all lövsugsutrustning för övriga K-vagnenprogrammet kan anslutas.

Maxlast: 1200 kg
Totalvikt: 1500kg
Egenvikt: 300 kg
Flakmått inv: 2000 x 1250 mm
Flakhöjd: 650 mm
Lämhöjd: 300 mm, fällbara
Tippvinkel: 50 grader
Hjul: boggiemonterade 22 x 11-8 terrängmönster
Övrigt:
Justerbar dragstång i både höjd och längsled, 3-stegs kraftig tippcylinder, trevägstipp.

K-offroad vagnen levereras som standard med trådlös fjärrkontroll som gör tippningen till en dröm!

– Topphängda lövlämmar höjd 700 mm, med perforerat hålnät som motverkar att grenar fastnar vid tippningen / varmgalvade.
– Kapelltakslock/formsytt / silver
– Spridarläm ställbar /varmgalvad
– Topphängda överlämmar höjd 300 mm varmgalvade
– Gräsdäck 20×10
– 12 v ledbelysning

Nöjda kunder

Tommy Trädgårdh från Norrtälje är mycket nöjd med sin nyinhandlade K-offroad vagn eller drömvagnen som han kallar den för själv. Vagnen är kopplad till Arctic cat 700 cc.
“I första hand kommer jag använda den till vedtransporter samt spannmål och lite av varje på min gård.”

Jörgen i Lilla Edet är mycket nöjd med sin nylevererade K-offroad vagn till sin Grizzly 600 CC.

Jag använder K-offroad vagnen till att flytta grävmassor med, säger Sture Swedberg utanför Borås. Vagnen klarar även de tyngre jobben! Sture är mycket nöjd med sin nya K-offrad vagn från 2011.

K-offroad vagnen tål stora jordlass och i kombination med en ATV maskin så blir ekipaget smidigt att ta sig fram med på svåra underlag och marktrycket blir lågt, säger en nöjd och glad Leffe från Stavsnäs entreprenad AB.

Nöjd K-offroad kund Christer Olsson från Kinna. Honda 650 cc special edition och K-offroad med fjärrkontrollstippning. Här utförs jobb vid stängslingsarbeten.

Daniel Ellström och hans företag D-SCHAKT ENTREPRENAD AB som håller till i Tierp är väldigt nöjd med sin specialbyggda k-offroad vagn, som har framflyttad boggi och ökad tippvinkel och som i kombination med k-sugen 18 hk frontmonterad lövsug gör vagnen mycket mångsidig till olika uppdrag på hans företag. Vi använder vagnen till häckklippsupptagning, lövupptagning, jordtransporter mm, Vi rekommenderar helt klart detta konceptet, säger Daniel.

Viktor Svensson på VS ÅKERI utanför Göteborg är mycket nöjd med sin nya K-offroad vagn. – Jag är mer än nöjd! säger Viktor och av bilderna att döma så har den gått på hårt test.

K-offroad boggivagn med frontmonterad K-sugen 18 hk och komplett lövsugsutrustning.

Schaktflak 2000x1250x300 mm med fasta sidor och baktipp, schaktläm från 45 grader.

  • Hydraulisk bakläm
  • 12 V ledbelysning
  • 12 V elhydraulisk tippning med 2 funktioner, enkelverkande hydraulik till tippfunktion och dubbelverkande hydraulik till baklämmen. Allt manövreras enkelt via den trådlösa fjärrkontrollen från förarplatsen
  • 12 V flakvibro ger ett extra rent flak vid jordkörning med mera.

OBS! K-offroad som standardvagn kan ej kompletteras med denna utrustning.

Sten Jeansson i Valdemarksvik är mycket nöjd med sin K-Offroad och kör på för fullt!