Mässor

Vi ställer ut på olika mässor mm runt om i landet här lägger vi ut vad som är på gång 2017!

Elmia Park 2017

Ni har väl inte missat att vi ställer ut på Elmia Park 2017, ni finner oss vid utomhusmonter U610:10 & inomhusmonter B05:79. Vi kommer att visa våra miljövänliga ogräsbekämpningsmaskiner K-Heat Maxi, K-Heat Compact & K-Heat för redskapsbärare. Vi kommer även ha ett stort utbud av våra K-Vagnar för beskådning samt den populära K-Sugen lövlastaren i olika utförande.

Varmt välkomna!

Borgeby Fältdagar 2017

På Borgeby Fältdagar 2017 kan ni besöka och spana in våra produkter och nyheter i monter G72. Ett axplock av produkter som kommer att visas är bl.a K-Heat ogräsbekämpning, K-Offroad ATV-vagn, K-Vagnar, K-Sugen lövlastare, dumpervagn.

Varmt välkomna!

Maskinvisning i Karlshamn 2017

Tisdagen den 9 maj är det dags för maskinvisning hos oss på K-Vagnen! Medverkande leverantörer på plats: Belos, Walker, K-Vagnen m. fl.
Vi bjuder på korv, kaffe, dricka och kaka!

Vi ses vid K-Vagnen lokaler cirka 2,5km väster om Karlshamns Centrum i Munkahus Industriområde.

Varmt välkomna!

Maskinvisning av K-Heat tillsammans med Kärcher Belos 2017!

Den 11-12 april är det dags för maskinvisning tillsammans med Kärcher Belos i Helsingborg, Ängelholm, Halmstad och Falkenberg!

Varmt välkomna!

Grönytebranchens Maskinvisning i Vallentuna och Örebro 2016

Vi kommer att ställa ut på Grönytebranschens Maskinvisning i Vallentuna och Örebro. Se bilderna för vägbeskrivning och mer information.

Varmt välkomna!

Maskin- och branschdag 2016 i Hässleholm

Den 13 september klockan 09.00 – 15.00 kommer vi att vara på plats på Hässleholms Maskin & Branschdag! Vi kommer att visa delar av vårat sortiment så som: K-Vagnen, K-Speed 80, Belos, Stama eltruck, K-Sugen lövlastare mm.

Här på Hässleholmsgården i Hässleholm samlas mark- och grönytbranschen från hela södra Sverige. Maskin- och branschdagen är till för alla som arbetar inom kyrkogårds-, park- och fastighetsbranschen med såväl skötsel som anläggning.

  • Gratis entré
  • Över 70 utställare
  • Hela branschen representerad
  • Väletablerad branschdag sedan 25 år tillbaka
  • Miniseminarier –Bärselar till röjsåg/trimmer, ergonomi m.m.
  • Enklare förtäring finns inom område

Varmt välkomna!