Mässor

Vi ställer ut på olika mässor mm runt om i landet här lägger vi ut vad som är på gång !

Grönytebranschens Maskinvisning 2018

Välkommen till Grönytebranschens Maskinvisning 2018 där K-Vagnen är representerat !

Elmia Park 2017

Ni har väl inte missat att vi ställer ut på Elmia Park 2017, ni finner oss vid utomhusmonter U610:10 & inomhusmonter B05:79. Vi kommer att visa våra miljövänliga ogräsbekämpningsmaskiner K-Heat Maxi, K-Heat Compact & K-Heat för redskapsbärare. Vi kommer även ha ett stort utbud av våra K-Vagnar för beskådning samt den populära K-Sugen lövlastaren i olika utförande.

Varmt välkomna!

Borgeby Fältdagar 2017

På Borgeby Fältdagar 2017 kan ni besöka och spana in våra produkter och nyheter i monter G72. Ett axplock av produkter som kommer att visas är bl.a K-Heat ogräsbekämpning, K-Offroad ATV-vagn, K-Vagnar, K-Sugen lövlastare, dumpervagn.

Varmt välkomna!

Maskinvisning i Karlshamn 2017

Tisdagen den 9 maj är det dags för maskinvisning hos oss på K-Vagnen! Medverkande leverantörer på plats: Belos, Walker, K-Vagnen m. fl.
Vi bjuder på korv, kaffe, dricka och kaka!

Vi ses vid K-Vagnen lokaler cirka 2,5km väster om Karlshamns Centrum i Munkahus Industriområde.

Varmt välkomna!

Maskinvisning av K-Heat tillsammans med Kärcher Belos 2017!

Den 11-12 april är det dags för maskinvisning tillsammans med Kärcher Belos i Helsingborg, Ängelholm, Halmstad och Falkenberg!

Varmt välkomna!

Grönytebranchens Maskinvisning i Vallentuna och Örebro 2016

Vi kommer att ställa ut på Grönytebranschens Maskinvisning i Vallentuna och Örebro. Se bilderna för vägbeskrivning och mer information.

Varmt välkomna!

Maskin- och branschdag 2016 i Hässleholm

Den 13 september klockan 09.00 – 15.00 kommer vi att vara på plats på Hässleholms Maskin & Branschdag! Vi kommer att visa delar av vårat sortiment så som: K-Vagnen, K-Speed 80, Belos, Stama eltruck, K-Sugen lövlastare mm.

Här på Hässleholmsgården i Hässleholm samlas mark- och grönytbranschen från hela södra Sverige. Maskin- och branschdagen är till för alla som arbetar inom kyrkogårds-, park- och fastighetsbranschen med såväl skötsel som anläggning.

  • Gratis entré
  • Över 70 utställare
  • Hela branschen representerad
  • Väletablerad branschdag sedan 25 år tillbaka
  • Miniseminarier –Bärselar till röjsåg/trimmer, ergonomi m.m.
  • Enklare förtäring finns inom område

Varmt välkomna!